ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Με μια μεγάλη κάβα κρασιών και με βραβεία για την καλύτερη Οινική Λίστα στην Ελλάδα  και για την προαγωγή του οινικού πολιτισμού της χώρας μας,  η Αυλή προσφέρει αξέχαστες παρουσιάσεις Κρητικών και Ελληνικών ποικιλιών κρασιού και Οινοποιών.

Μια Οινογνωσία μπορεί να είναι διασκεδαστική, εκπαιδευτική, και να σας ανταμείψει πολύ! Η διασκέδαση ξεκινάει απο την πρώτη στιγμή διοτι  η Οινογνωσια κρασιού είναι μια εντελώς αισθητηριακή εμπειρία και έτσι πολύ υποκειμενική.

Συνήθως δοκιμάζουμε 5 κρασιά εκ των οποίων 2 λευκά, 2 κόκκινα, 1 ροζέ ή μπορεί επίσης να παρουσιάσουμε 5 λευκά ή 5 κόκκινα κρασιά. Εάν οι συμμετέχοντες το επιθυμούν, μπορούμε να παρουσιάσουμε μια οριζόντια Οινογνωσία (η παρουσίαση της ποικιλίας ανά περιοχές) ή μια κάθετη Οινογνωσια (την εξελιξη του κρασιού στο χρόνο), ακόμη και συγκρίσεις Ελληνικών η Διεθνών ποικιλιών.

Κάθε συμμετέχων λαμβάνει ένα ποτήρι. Συνοδεύουμε την Οινογνωσία με παξιμάδια, τυρί, ελιές, μεταλλικό νερό. Επίσης παρέχουμε στους συμμετέχοντες σημειώσεις σχετικά με την Οινική δραστηριότητα του τόπου μας, τα κρασιά και τα οινοποιεία. Ο χρόνος της Οινογνωσίας, εξαρτάται απο τον αριθμό κρασιών. Διαρκεί περίπου  2 1/2  και το κόστος είναι προσιτό σε όλους.

Κατεβάστε το σχετικό υλικό

Εγγραφείτε στο μηνιαίο newsletter της ΑΥΛΗΣ.

Λάβετε νέα σχετικά με ειδικές προσφορές, προσεχείς εκδηλώσεις και πολλά άλλα ...

Fodor's 100 Best Hotels Award TripAdvisor for AVLI Hotel