ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Γάμοι και Γαμήλιες Νύχτες

Η Αυλή είναι ο ιδανικός χώρος για μια αξέχαστα κομψή γαμήλια δεξίωση και μια πολυτελή διαμονή για την Γαμήλιας Νύχτα ή ακόμη και τον Μήνα!

Παρέχουμε για την εξαιρετική διαμονή σας, στη νυφική σουίτα μας, σαμπάνια, καλάθι με φρούτα, γλυκά και λουλούδια κατά την άφιξη.
Το βράδυ μετα το γάμο,  βρίσκετε το κρεβάτι σας γεμάτο ροδοπέταλα και δεκάδες κεριά να φωτίζουν ρομαντικά το δωμάτιό σας.
Την επόμενη μέρα, σας προσφέρουμε πρωινό στο κρεβάτι με αφρώδη οίνο.

Το βραβευμένο εστιατόριο μας μπορεί να φιλοξενήσει τις πιο ατμοσφαιρικές γαμήλιες δεξιώσεις έως και 250 άτομα.
Μπορούμε να ικανοποιήσουμε όλα τα αιτήματα για φαγητό και να εξυπηρετήσουμε επιθυμίες  για χορτοφάγους ή για γεύματα χωρίς γλουτένη καθώς και να ετοιμάσουμε ειδικά γεύματα για παιδιά.

Ο εσωτερικός η εξωτερικός χώρος της Αυλής μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για την Γαμήλια Τελετή.  Επίσης εχουμε την δυνατότητα να προτείνουμε χώρους ειδικού ενδιαφέροντος και ξεχωριστού φυσικού κάλλους, που να ικανοποιούν τις πιο απαιτητικές επιθυμίες του ζεύγους.

Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν ένα πλήρη σχεδιασμό του γάμου σας,  πάντα σύμφωνα με τις επιθυμίες σας,  αλλά και ενέργειες  για μεμονωμένα ζητήματα όπως ανθοστολισμός, φωτογράφος, ζωντανή μουσική, μπουμπουνιέρες, ειδικές κατασκευές, δώρα για τους προσκεκλημένους ...

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τα σχέδιά σας και να κάνουμε τα όνειρα του γάμου σας πραγματικότητα στην Αυλή.

Κατεβάστε το σχετικό υλικό

Εγγραφείτε στο μηνιαίο newsletter της ΑΥΛΗΣ.

Λάβετε νέα σχετικά με ειδικές προσφορές, προσεχείς εκδηλώσεις και πολλά άλλα ...

Fodor's 100 Best Hotels Award TripAdvisor for AVLI Hotel